1. Βάζουμε τα αμύγδαλα στο μούλτι
και τα τρίβουμε μέχρι να γίνουν...σκόνη.
Τα ρίχνουμε σε ένα μέτριο μπολ και τα
ζυμώνουμε
μαζί με το 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
και 1⁄2 φλιτζάνι του ανθόνερου.
*** {Πρέπει να γίνει μια πυκνή ζύμη}.
2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και
πλάθουμε διάφορα σχήματα τα χαμαλιά.
3.ΨΗΝΟΥΜΕ Για 10 λεπτά περίπου
μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν στις άκριες.
Αφαιρούμε από το φούρνο και
αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
3. Όταν τα χαμαλιά είναι εντελώς κρύα
τα βουτάμε στο μπολ που έχουμε βάλει
το υπόλοιπο ανθόνερο.
Στη συνέχεια στη ζάχαρη άχνη
για να φτιάξουν ένα σκληρό
περίβλημα - κρούστα.
Διατηρούνται
σε δροσερό και ξηρό μέρος
για 2 εβδομάδες..
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.