Πλένουμε τα κολοκυθάκια και
τα τρίβουμε στον τρίφτη.
Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε
στο τρυπητό να στραγγίξουν,
πατώντας τα λίγο με τις παλάμες μας.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 2 κουταλιές βούτυρο
και σωτάρουμε τα κολοκυθάκια.
Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζεσταμένο γάλα
και βράζουμε μέχρι να πήξει το μείγμα.
Βγάζουμε την κατσαρόλα απ τη φωτια
και την αφήνουμε να κρυώσει λιγάκι.
Προσθέτουμε τα αυγά το τυρί τον άνηθο
και αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε καλά.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί, πασπαλίζουμε με
φρυγανιά και ρίχνουμε το μείγμα.
Το στρώνουμε ομοιόμορφα και
πασπαλίζουμε με λίγη φρυγανιά.
το βάζουμε στο φούρνο.
ΨΗΝΟΥΜΕ:170 Βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.