ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙ ΑΠΛΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ 4-6 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
2 Μεγάλες ντομάτες, ξεφλουδισμένες
και κομμένες σε μικρά κυβάκια.
3 μακριές πιπεριές - ψιλοκομμένες.
2 Κουταλιές βούτυρο.
200 γραμμάρια φέτα - τριμμένη.
4 αυγά.
Λίγο μαιντανό - ψιλοκομμένο.
Αλάτι και πιπέρι.
ΠΩΣ ΤΗ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και
ρίχνουμε μέσα το βούτυρο να λιώσει.
Βάζουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε
σοτάροντάς τες για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε.
Όταν τα υγρά τους εξατμισθούν
προσθέτουμε τη φέτα και το μαϊντανό
και ανακατεύουμε.
Ταυτόχρονα χτυπάμε και τα αυγά
σε ένα πιάτο και τα ρίχνουμε μέσα
ανακατεύοντας συνεχώς
μέχρι να ψηθούν και τα αυγά.
Βγάζουμε από τη φωτιά και...
..Σερβίρουμε αμέσως.
Έτοιμη για κατανάλωση..

Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και
ρίχνουμε μέσα το βούτυρο να λιώσει.
Βάζουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε
σοτάροντάς τες για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε.
Όταν τα υγρά τους εξατμισθούν
προσθέτουμε τη φέτα και το μαϊντανό
και ανακατεύουμε.
Ταυτόχρονα χτυπάμε και τα αυγά
σε ένα πιάτο και τα ρίχνουμε μέσα
ανακατεύοντας συνεχώς
μέχρι να ψηθούν και τα αυγά.
Βγάζουμε από τη φωτιά και...
..Σερβίρουμε αμέσως.
Έτοιμη για κατανάλωση..


06-04-2014/11.10.2018
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου