ΠΑΓΩΤΑ

ΛΩΤΟΣ.



ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:
2 Λωτούς πολύ ώριμους.
1/4 Κούπας - γάλα καρύδας.
ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ:

Πέρνουμε 2 λωτούς και τους βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν..
Τους βγάζουμε και καθαρίζουμε τη φλούδα.
Τους τεμαχίζουμε και τους ρίχνουμε στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε και το γάλα καρύδας και αναμειγνύουμε.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Όταν αποκτήσει κρεμώδη υφή,

*** τον βγάζουμε και σερβίρουμε αμέσως ή τον βάζουμε στην κατάψυξη.

************



***********


..ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:

*********
*********

ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

***********
*************
***************
****************

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

************
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
**************
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΝ - UNDER CONSTRUCTION

*************************